Julefrokost i Esbjerg og omegn

Esbjerg og oplandet kalder! Vi holder en klassisk julefrokost lørdag den 3 december kl 13. Vi glæder os til en eftermiddag med julehygge, julelege og gode snakke.

Jul i Nyvang

Kom med til Nyvang ved Holbæk, hvor Amputationsforeningen inviterer på julebuffet og hygge i den store Andelslandsby. Vi bestiller billetter på forhånd, så dårligt gående eller kørestolsbrugere kan komme rundt med de lokale muligheder.

Vi bestiller billetter på forhånd, så tilmeld dig inden d. 20. november.

Hygge og samvær i Svendborg

Inden 2022 rinder ud vil det glæde os at se så mange som muligt, både nye og “gamle” amputerede til hyggesnak og samvær i Svendborg. Majbritt og Gilbert vil fortælle om tankerne for sammenkomster og aktiviteter i 2023, når Amputationsforeningen forhåbentlig får fondsmidler fra Trygfonden.
Foreningen vil være vært med sandwich, kaffe og te.
GRATIS AT DELTAGE!

Tilmelding inden 1. dec. 2022
Send sms til:
Majbritt: 26 22 52 46
Ebbe: 20 24 19 57

Amput-café Nykøbing Falster Sygehus

Amputationsforeningen inviterer dig og dine pårørende til foredragshygge på Nykøbing Falster Sygehus fredag d. 9. december 2022. Der vil være gode snakke og mulighed for at stille en masse spørgsmål.

Amput-café Aarhus Universitetshospital

Amputationsforeningen inviterer dig og dine pårørende til foredragshygge på Aarhus Universitetshospital onsdag den 9. november 2022. Der vil være gode snakke og mulighed for at stille en masse spørgsmål.