S-togenes flexvogne

S-togenes flexvogne har nu kørestolsafmærkning i gulvet

”Jeg tog S-toget, linje B, forleden dag, fra Bernstorffsvej til Københavns Hovedbanegård. Her opdagede jeg, at der var en afmærkning i gulvet til min kørestol. Det var herligt. Jeg trillede ind på afmærkningen og følte, at her skulle jeg da bare holde.

 

Da jeg skulle hjem igen fra Københavns Hovedbanegård var der sandelig også en afmærkning. Og her kom den mig til megen nytte. Et par unge drenge havde slået sæderne ned over afmærkningen, og sat sig. Men straks de så mig, rejste de sig op og gav mig plads til at holde på afmærkningen. Det var en dejlig oplevelse”.

 

En glad DSB-kunde.

Jeg ringede efterfølgende til DSB for at høre om ordningen. De fortalte, at det var en prøveordning. Jeg vil opfordre alle kørestolsbrugere om at rose DSB for dette initiativ.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *